Turski državljani putovali su automobilom “porše panamera” nemačkih registarskih oznaka

Carinici su na Gradini kod dvojice turskih državljana pronašli ukupno 113.000 neprijavljenih evrau kutiji od bombona i u ličnim stvarima, saopšteno je danas iz Uprave carina

 

Kako je navedeno, prilikom detaljne izlazne kontrole automobila i prtljaga, najpre je kod jednog od njih u torbi sa ličnim dokumetnima pronađena kutija od bombona, u kojoj je bilo sakriveno 96.000 evra, a potom je u koferu drugog putnika, među ličnim stvarima pronađeno 37.000 neprijavljenih evra.

Foto: Tanjug/Uprava carina

Foto: Tanjug/Uprava carina

Turski državljani putovali su automobilom “porše panamera” nemačkih registarskih oznaka, a carinicima su rekli da nose po 10.000 evra, što je suma koja se preko granice može preneti bez potvrde o unosu deviza u zemlju.

Putnicima je vraćen dozvoljeni iznos deviza, a ostatak je zadržan do okončanja prekršajnog postupka pred nadležnim sudom.

Pratite nas na Facebook i Twitteru

 
Prethodni članakKad su upalili 50 hiljada lampica i zvezdu od 250 kilograma na najvećoj jelci u Njujorku, svi su ostali bez daha (FOTO) (VIDEO)
Sljedeći članakOVA BALKANSKA ZEMLJA TRAŽI RADNIKE I NUDI PLATU OD 1.600 EVRA: Svako može da nauči i radi, posao se dobija odmah!

OSTAVI ODGOVOR