Beogradski vatrogasac Ivan Perišić (30), kojeg je cela Srbija zapamtila kao heroja koji je iz stravičnog požara na Gundulićevom vencu sigurne smrti spasao 12 ljudi, postao je otac!

 

Perišiću se ispunila najveća želja da se ostvari i u ulozi roditelja, pa je na svet stigao maleni Viktor.

1233

Foto: Privatna arhiva

Podsetimo, Ivan i njegove hrabre kolege, a bilo ih je 47, spasli su 12 stanara, a među njima bebu, dečaka i jednu nepokretnu osobu vatrene stihije koja je u junu prošle godine progutala jednu prestoničku zgradu.

Perišić je sedam godina vatrogasac, u karijeri je spasao mnogo ljudi, ali je za ovo spasavanje rekao da će pamtiti do kraja života, jer je prvi put sačuvao život jedne bebe. Sudbina je htela da pola godina kasnije i sam postane otac.

1234

“Prvi put sam spasavao bebu… Iznenadili su me njeni roditelji kada su sutradan doveli svoju dečicu kod nas u brigadu da nam zahvale. Devojčica je mali anđeo, smejala mi se sve vreme, čak me je i hranila medenjacima. Taj trenutak bacio je senku na pakao koji smo zajedno preživeli… Pamtiću ga dok sam živ i siguran sam da će mi dati snagu da i dalje idem tamo odakle svi beže”, dirnuto je tada ispričao Perišić.

Ekipa Kurira od srca čestita porodici Perišić i želi dobrodošlicu malenom Viktoru na svet!

(kurir)

 
Prethodni članak[VIDEO] Masovna tučnjava okorjelih kriminalaca u najstrožijem zatvoru!
Sljedeći članakDA TI SRCE PUKNE: Evo kako konj tuguje za svojim gazdom… (VIDEO)

OSTAVI ODGOVOR