Žena koja je u direktnom prenosu na španskoj televiziji spasavana iz automobila koji tone – postala je zvezda svetskih medija.

Lijepa plavuša vozila je automobil, a njeno spasavanje snimila je TV ekipa koja je izvještavala o poplavama u blizini Valensije.  Sari Frias bila je suočena sa dilemom kako da izađe iz svog crvenog BMW-a koji je poplavljen pošto je pokušala da prođe putem ispod mosta u Puerto de Saguntu.  Lokalni policajci naveli su da je vozila prebrzo i da je ignorisala znake upozorenja o poplavama, ali su se danas pojavili i izvještaji da je znak upozorenja oborio drugi automobil.
Sve Sarine nade da će gaf koji se dogodio sakriti od prijatelja i porodice raspršene su kada se pojavila ekipa nacionalne televizije.  Lijepa Sari snimljena je kako izlazi kroz prozor automobila, ulazi u vodu, a potom se penje na krov vozila i čeka pomoć.  Dok su stigli vatrogasci, voda je sve više nadolazila.  Poslije nesreće, Sari je insistirala na priči da nije bilo nikakvog znaka upozorenja na poplave. “Mogla sam da se udavim”, rekla je ona.

Pratite nas i na drustvenim mrezama Facebook i Twitter

(klix)

 
Prethodni članakOne su tverkovale, a onda je preslatki mališan upao u sobu i više niko nije gledao u njih (VIDEO)
Sljedeći članak(Video) Prošetala po krilu: Žena iskočila iz zrakoplova dok je još vozio po pisti

OSTAVI ODGOVOR